• Facebook - Círculo Negro
  • Instagram - Negro Círculo
  • Twitter - Círculo Negro

 Comissions 

La Junta de l’AFA està estructurada en diferents comissions que treballen dia a dia amb l’escola perquè Gravi sigui encara millor. Actualment les comissions són les següents:​

Comunicació

La comunicació entre escola, famílies i AFA ha estat sempre un dels objectius principals de l’AFA.

 És per aquest motiu que fa ja molts anys es va començar a editar el “GRAPA”, que posteriorment va derivar en el “Ja Saps Què”. El News, nascut el curs 2007-2008, va continuar aquella tasca fins al curs 2014-2015, on cada mes es publicaven els esdeveniments programats pers aquells dies. Inicialment, el News s’imprimia cada mes i es feia arribar via motxilla a les famílies.

​Ara, tota la informació es vehicula a través de la web, xarxes socials i per correu electrònic.

​​A la Comissió ens encarreguem de mantenir actius els perfils de Facebook, Twitter, Instagram, Youtube i d’organitzar la pàgina web de l’AFA per tal que siguin uns mitjans de comunicació àgils i ràpids amb les famílies.

​El nostre objectiu és que tots tinguem un espai per consultar informació però també un espai d’expressió on manifestar opinions, dubtes, suggeriments i idees que permetin establir ponts de diàleg.

Escola de famílies

La comissió d'escola de famílies pretén presentar una oferta d'activitats atractiva i variada. Activitats formatives que respongui als interessos dels pares i mares de l'escola i del barri.
​Treballem juntament amb tres professionals de l'equip d'assessorament psicopedagògic de l'escola.
​La nostra tasca principal és proposar xerrades, taules rodones o conferències sobre temes variats, convidant professionals acreditats, a partir de les necessitats que detectem per mitjà d'enquestes i suggeriments de mares i pares.
​Entre els arguments tractats: alimentació saludable, límits, ús de la tecnologia, assetjament escolar, educació emocional...
​Si tens algun suggeriment, no dubtis en enviar-nos'ho!

Extraescolars i casals

La comissió d’extraescolars i casals treballa per conèixer quines són les preferències de les famílies pel que fa a les activitats extraescolars.

​Entenem que aquestes són un complement a la formació i al lleure dels nens i les nenes, a més d’una ajuda a la conciliació laboral i familiar.

​La nostra tasca principal és estar en contacte amb l’escola, responsable de l’organització de les activitats extraescolars, per tal de fer suggeriments i adequar l’oferta a les necessitats de l’alumnat, ampliant o reforçant l’oferta actual i mirant amb cura que les que ja s’hi fan, siguin de qualitat i assequibles econòmicament.

​Podeu consultar l'oferta d'extraescolars de l'escola als següents enllaços: ​​

GraviCros 3x1

La comissió de la GraviCros ajuda i participa activament en l'organització de la cursa de l'escola.

Cooperació, esportivitat i gaudir d'un dia escola i família, són els principals ingredients de la diada.

Si tens ganes de formar part de l'organització, posa't en contacte amb nosaltres.​

Més informació a la web : 

logocros.png

Menjador

Amb aquesta comissió el nostre objectiu és col·laborar amb l'escola a confeccionar uns menús sans i equilibrats per tal que els alumnes tinguin una alimentació que cobreixi les seves necessitats nutricionals.​​​

​Podeu consultar tota la informació del servei del menjador en el següent enllaç: ​

Sostenibilitat

Des de la comissió de sostenibilitat volem que "l'anar a l'escola" sigui més segur, còmode i saludable.
Juntament amb la direcció de l'escola Gravi i amb tres altres centres del barri, participem en una comissió per sumar-nos plegats al projecte de l'Ajuntament de Barcelona "Camí escolar, espai amic", que pretén comptar amb les aportacions de tots vosaltres.

Secundària

Festes i activitats familiars

​​La comissió d'activitats familiars i festes s'encarrega de la cerca i planificació d'activitats lúdiques per promoure la participació familiar en horari extraescolar.

​Organitzem la festa de carnestoltes on, actualment, formem part de la rua del Carmel.

​Fem activitats familiars que cada curs poden canviar com ara les sortides familiars, teatre pels alumnes, el taller de ioga en família ....

Animeu-vos a col·laborar i aporteu les vostres propostes!!!

La comissió de secundària té com a objectiu participar amb l'escola impulsant activitats lúdiques i educatives per alumnes i les seves famílies, mirant de col·laborar amb altres necessitats materials que puguin haver-hi especialment a secundària.

​Agrairíem molt rebre suggeriments i propostes per part vostre per tal de, entre tots, fer millor la vida escolar dels nostres fills.

logo afa psd.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now