shane-rounce-DNkoNXQti3c-unsplash-2_edit

 Comissions 

La Junta de l’AFA està estructurada en diferents comissions que treballen dia a dia amb l’escola perquè Gravi sigui encara millor. Actualment les comissions són les següents:​

Comunicació

La comunicació entre escola, famílies i AFA ha estat sempre un dels objectius principals de l’AFA.

 És per aquest motiu que fa ja molts anys es va començar a editar el “GRAPA”, que posteriorment va derivar en el “Ja Saps Què”. El News, nascut el curs 2007-2008, va continuar aquella tasca fins al curs 2014-2015, on cada mes es publicaven els esdeveniments programats pers aquells dies. Inicialment, el News s’imprimia cada mes i es feia arribar via motxilla a les famílies.

​Ara, tota la informació es vehicula a través de la web, xarxes socials i per correu electrònic.

​​A la Comissió ens encarreguem de mantenir actius els perfils de Facebook, Twitter, Instagram, Youtube i d’organitzar la pàgina web de l’AFA per tal que siguin uns mitjans de comunicació àgils i ràpids amb les famílies.

​El nostre objectiu és que tots tinguem un espai per consultar informació però també un espai d’expressió on manifestar opinions, dubtes, suggeriments i idees que permetin establir ponts de diàleg.

Escola de famílies

La comissió d'escola de famílies pretén presentar una oferta d'activitats atractiva i variada. Activitats formatives que respongui als interessos dels pares i mares de l'escola i del barri.
​Treballem juntament amb tres professionals de l'equip d'assessorament psicopedagògic de l'escola.
​La nostra tasca principal és proposar xerrades, taules rodones o conferències sobre temes variats, convidant professionals acreditats, a partir de les necessitats que detectem per mitjà d'enquestes i suggeriments de mares i pares.
​Entre els arguments tractats: alimentació saludable, límits, ús de la tecnologia, assetjament escolar, educació emocional...
​Si tens algun suggeriment, no dubtis en enviar-nos'ho!

Extraescolars i casals

La comissió d’extraescolars i casals treballa per conèixer quines són les preferències de les famílies pel que fa a les activitats extraescolars.

​Entenem que aquestes són un complement a la formació i al lleure dels nens i les nenes, a més d’una ajuda a la conciliació laboral i familiar.

​La nostra tasca principal és estar en contacte amb l’escola, responsable de l’organització de les activitats extraescolars, per tal de fer suggeriments i adequar l’oferta a les necessitats de l’alumnat, ampliant o reforçant l’oferta actual i mirant amb cura que les que ja s’hi fan, siguin de qualitat i assequibles econòmicament.

​Podeu consultar l'oferta d'extraescolars de l'escola als següents enllaços: ​​

GraviCros 3x1

La comissió de la GraviCros ajuda i participa activament en l'organització de la cursa de l'escola.

Cooperació, esportivitat i gaudir d'un dia escola i família, són els principals ingredients de la diada.

Si tens ganes de formar part de l'organització, posa't en contacte amb nosaltres.​

Més informació a la web : 

logocros.png

Menjador

Amb aquesta comissió el nostre objectiu és col·laborar amb l'escola a confeccionar uns menús sans i equilibrats per tal que els alumnes tinguin una alimentació que cobreixi les seves necessitats nutricionals.​​​

​Podeu consultar tota la informació del servei del menjador en el següent enllaç: ​

Sostenibilitat

Des de la comissió de sostenibilitat volem que "l'anar a l'escola" sigui més segur, còmode i saludable.
Juntament amb la direcció de l'escola Gravi i amb tres altres centres del barri, participem en una comissió per sumar-nos plegats al projecte de l'Ajuntament de Barcelona "Camí escolar, espai amic", que pretén comptar amb les aportacions de tots vosaltres.

Secundària

Festes i activitats familiars

​​La comissió d'activitats familiars i festes s'encarrega de la cerca i planificació d'activitats lúdiques per promoure la participació familiar en horari extraescolar.

​Organitzem la festa de carnestoltes on, actualment, formem part de la rua del Carmel.

​Fem activitats familiars que cada curs poden canviar com ara les sortides familiars, teatre pels alumnes, el taller de ioga en família ....

La comissió de secundària té com a objectiu participar amb l'escola impulsant activitats lúdiques i educatives per alumnes i les seves famílies, mirant de col·laborar amb altres necessitats materials que puguin haver-hi especialment a secundària.

​Agrairíem molt rebre suggeriments i propostes per part vostre per tal de, entre tots, fer millor la vida escolar dels nostres fills.

Infantil

A la comissió d'infantil tenim cura de les necessitats dels més petits de l'escola. Fem d'enllaç entre la Junta de l'AFA i la Cap d'estudis d'educació infantil. Volem que les famílies s'impliquin en la vida escolar i formin part de la comunitat AFA i Escola.
Assistim a les reunions periòdiques entre els delegats i delegades en representació de l'AFA, i atenem les peticions que ens puguin fer des d'aquesta etapa (aportacions de material, millora dels espais, comunicacions...)

Animeu-vos a col·laborar i aporteu les vostres propostes!!!