La Junta

La junta de l'AFA està formada per aquelles persones que voluntàriament s’han ofert per representar a les famílies de tota l’escola i han estat aprovats per la darrera Assemblea General.

Es poden dividir els seus membres en dues parts:

 

  • La junta directiva està composta per President/a (cap visible de la junta, organització, dinamització de reunions i assemblees...), Secretari/a (documentació, actes, convocatòries, comunicacions en xarxes socials) i Tresorer/a (gestió de recursos, comptes, control d'ingressos i despeses...).

  • Les comissions de treball, grup de persones distribuïdes en diferents àmbits encarregades de gestionar tot el referent a aquest àmbit entre l'escola, l'Afa i les famílies. És possible, i moltes vegades necessaris, que en aquestes comissions participi gent voluntària, col·laboradors que no pertanyen a la junta però que ajuden puntualment donat el gran volum de treball que pot existir en alguna de les comissions.

Actualment la junta de l'AFA la formen:

Josep Gironell i Roig
Judith Fuster

Míriam Avellán

Cristina Sánchez

Francesca Comotti

Sara Ibáñez

Taryn Rosety

Noemí Ruiz

Francesc Xandri

Laura Ciudad

Si tens alguna pregunta, dubte o suggeriment, i/o vols participar puntual o ocasionalment en una de les comissions no dubtis posar-te en contacte amb nosaltres, t'estem esperant.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now